Winkel unit huren schiedam

Winkelruimte te huur in de passage, centrum schiedam.

Er zijn diverse winkelruimten te huur in winkelcentrum De Passage te Schiedam.

Begin 2007 is Breevast gestart met de eerste fase van de renovatie en nieuwbouw in en naast het historische deel van de Passage in Schiedam. Inmiddels is dit project in zijn totaliteit volledig opgeleverd. De historische en nieuwe Passage vormen samen het centrale winkelcentrum in de binnenstad van Schiedam.
 
Bij het renovatie- en nieuwbouwproject is in totaal ca. 2.000 m² nieuw verhuurbare winkelruimte beschikbaar gekomen. Momenteel zijn er diverse winkel- en horecaruimten te huur vanaf ca. 39 m². 

Door de koppeling van de historische winkelunits in de passage met de achtergelegen nieuwbouw zijn ruime moderne winkelunits gecreëerd met een prachtige lichtstraat op de verdieping welke middels vides licht brengt in de winkelunits op de begane grond. Deze combinatie van de art Deco sfeer van de historische passage en de ruime winkelunits met alle gemakken van deze tijd is uniek te noemen.
 
Voor meer informatie over de verhuur van winkelruimten in winkelcentrum De Passage of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met

Onze Makelaars

Makelaar Website Telefoon
van Doorn & Salari www.densvastgoed.nl 010-473 75 55
Colliers International www.colliers.com 010-511 99 55