Evenementen

Evenementen Overzicht

Met Sint op de Foto woensdag 21 november 2018

Deze woensdagmiddag komt Sinterklaas met enkele van zijn Pieten langs. Zijn zetel staat al klaar nabij de Hema en tussen 13.00 en 17.00 uur mogen de kinderen hier gratis en voor niets met de Sint op de foto! Enkele dagen later is de gemaakte foto op te halen bij de Hema! Oh, kom er eens kijken…….

Black Friday vrijdag 23 november 2018

Deze dag zijn de winkels in de Nieuwe Passage open tot 20.00 uur en komen de deelnemende winkeliers met hoge kortingen en speciale aanbiedingen.

Koopzondag voor Sint zondag 2 december 2018

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. En omdat het bijna 5 december is, komen diverse gezellige Pieten langs.

Onder leiding van twee creatieve Pieten mag de jeugd gratis deelnemen aan een leuke workshop. Wat we gaan maken? Dat is nog even geheim, maar….het is om te zoenen!

Ook de Cupcake Piet komt langs! En nog meer vrolijke Pieten! Mis het niet!

Koopzondag 16 december 2018

Ook deze zondag zijn de winkels in de Nieuwe Passage open van 12.00 tot 17.00 uur.

Sneeuwbal en Sneeuwvlokje komen vandaag op visite. Deze sneeuwpoppen maken er absoluut een feestje van en delen knuffels of een high-five uit aan wie dat maar wil. Ook hebben zij voor iedereen een lekkere traktatie bij zich. Gezellige muziek wordt verzorgd door het duo de Swing Masters!

Koopzondag voor Kerst 23 december 2018

Wie dat wil kan deze zondag in de Passage winkels gekochte cadeautjes gratis en voor niets fraai laten inpakken bij de Inpakstand.

Voor kleine cadeautjes zijn ook de Cadeauballonnen er weer! 

De Inpakstand is deze zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Twee gezellige kerstmeisjes delen mini presentjes uit!

De Nieuwe Passage pakt nog steeds in, maandag 24 december 2018

De laatste gelegenheid om kerstinkopen te doen. En daar bieden de winkeliers van de Schiedamse Passage iedereen deze dag de gelegenheid voor.

En natuurlijk is ook vandaag de Inpakstand er weer. Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen zijn/haar gekochte cadeautjes gratis fraai laten inpakken en kunnen kleine cadeautjes weer verpakt worden in een cadeauballon. Alles gratis en voor niets! 

Een kerstteam deelt lekkere hapjes uit.

Koopzondag 30 december 2018

Ook op de laatste zondag van december zijn diverse winkels open. Men kan terecht van 12.00 tot 17.00 uur om gezellig te winkelen of om de laatste boodschappen te doen voor Oud en Nieuw!

Ook aan de inwendige mens wordt weer gedacht……