Evenementen

Evenementen Overzicht

Koopzondag met Bob de Bouwer zondag 3 februari 2019

De winkels in de Nieuwe Passage zijn open van twaalf tot vijf uur. Voor de kids staat er een Meet & Greet met niemand minder dan Bob de Bouwer op het programma. Geef hem een knuffel of high five. En als papa of mama een foto van je wil maken met deze held dan mag dat natuurlijk ook. 

Bob de Bouwer is er om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur! Zorg dat je erbij bent! 

Trouwens: er is ook een leuke knutselhoek deze middag! En natuurlijk is deelname weer helemaal gratis! 

 

You're my Valentine zaterdag 9 februari 2019

Een “secret love” of hartstochtelijke liefde die niemand ontgaat? Met de Hartenbus wordt het versturen van die speciale liefdeskaart nog specialer! De Valentina’s zorgen ervoor dat de kaarten per post naar de betreffende “Valentine” worden verstuurd. Zeg nou zelf: een echte Valentijnskaart komt toch met de post…..

De Valentina’s zijn er van 12.00 tot 16.00 uur. 

 

Koopzondag met workshop Kids Art zondag 3 maart 2019

De winkels gaan weer open van twaalf tot vijf en deze zondagmiddag mogen de kids met kwast en verf aan de slag om een mooi schilderij te maken tijdens de workshop Kids Art. En wie weet wordt de nieuwe Picasso of Dali wel deze middag ontdekt! 

Deelname is weer helemaal gratis en voor niets! 

 

Koopzondag met Vlinders zondag 7 april 2019

Ja, hoor, we zijn helemaal in de wolken! Want bij het doorbreken van de eerste zonnestralen pronken diverse soorten vlinders natuurlijk weer met hun kleurrijke vleugels. Groot, klein, geel, blauw of voorzien van een kleurrijk patroon….de een is nog mooier dan de ander! De Nieuwe Passage haakt hierop in en zorgt voor een creatieve lenteworkshop voor de kids. Zij mogen aan de slag om de mooiste én smakelijkste fruitvlinder te maken! Een gezond kunstwerkje zal het resultaat zijn! En….je mag weer gratis meedoen! 

De winkels zijn ook deze koopzondag weer open van twaalf tot vijf uur!